Hold et fantastisk studentergilde for studenten

Efter tre års slid og hårdt arbejde er det endelig ved at være tid til, at familiens unge medlem får afsluttet gymnasiet. Dette afsluttes selvfølgelig med en elegant hue på hovedet, hvor der ligeledes skal afholdes en stor fest. Det er nemlig noget helt specielt at blive student, og det er et øjeblik i den unges liv, som han eller hun sent vil glemme.

 

Uanset om I har i sinde at holde et stort eller mindre studentergilde, får I her nogle gode råd til, hvordan I netop afholder et fantastisk gilde. På denne måde markeres den store dag, hvor den unge er i centrum og belønnes for sit hårde skolearbejde.

 

Lav gerne en afslappende stemning til festen

Den unge vil i den kommende tid have en masser fester, som han eller hun skal til. Der afholdes alverdens studenterfester blandt klassekammeraterne, samtidig med at byens barer og diskoteker besøges i flæng. Derfor kan det være en rigtig god idé at lave en mere afslappende stemning til familiens studentergilde. Selvfølgelig skal der fortsat serveres alkohol på bordene, men det behøver langtfra at ende i en drukfest – dette får den unge nok af i forvejen.

 

Studentergildet kan i stedet have fokus på netop familien og de nærmeste venner. Stil gerne en masse brætspil frem, som både børn og voksne kan spille. Dette er med til at skabe en afslappende stemning, hvor gæsterne hygger sig sammen.

 

Pynt lokalet op med festlige dekorationer

Festen skal naturligvis ikke ende i alt for meget afslapning – det er trods alt et studentergilde. Derfor bør I pynte lokalerne flot op, hvad end I afholder festen i egen bolig eller i et lejet selskabslokale. Vælg gerne et tema i form af emne eller farve, som I lader gå igen i bordpynten. Dette kan være farvetemaer såsom guld, sølv, hvid eller blå. Pynt ligeledes lokalet op med masser af flag, balloner, mini-studenterhuer og lys.

 

Mange vælger at afholde festen i et telt i egen have. Vælger man at gøre dette, vil man have ekstra mange muligheder for at pynte flot op. Her kan der hænges balloner i buske og træer, lægges en rød løber, flag i jorden og lyskæder rundt omkring. Lyskæder er en særdeles flot pyntegenstand, da den gør stemningen hyggeligere, når mørket falder på. Holder I festen udendørs, skal I huske at anskaffe en masse tæpper, som I lægger på stolene. Opsæt også gerne en terrassevarmer, således gæsterne kan holde varmen under hele festen.

 

Husk at nyde dagen og være til stede

Det kan lyde som et banalt råd at huske at nyde dagen samt være til stede til festen, men mange glemmer netop at gøre dette. En masse ting skal gøres under festen såsom at sørge for mad, drikkevarer, underholdning, socialisering og at gæsterne har det godt. Alt dette er vigtigt, hvis man ønsker en god fest – men man skal også huske bare at være til stede. Festen flyver afsted, ligesom resten af studentertiden gør, og har man stresset for meget rundt, vil man ikke være nærværende. Dette er en skam, da man kun bliver student en enkelt gang i livet – og derfor gælder det om at nyde det i fulde drag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *