family

Få dit barn gjort klar til foråret med smart tøj fra Småfolk

Småfolk er det helt rette brand for dig, der sætter stor pris på kvalitet samt at skille sig ud fra mængden. Hvert eneste år kommer der fire nye kollektioner, som alle er i glade farver og desuden oekotox certificeret. Kollektionerne er desuden lavet, så de passer sammen, og du har således mulighed for at mixe Småfolk tøjet med nye eller tidligere kollektioner.

Er du på udkig efter nyt tøj til din lille pige eller dreng, er smafolk.dk helt klart det rette sted at lede. Forårskataloget for 2017 er netop kommet ud, og du finder her masser af modetøj til børn i alle aldre. Er dit barn eksempelvis glad for farver, dyr og sjove motiver, er tøj fra Småfolk med garanti lige akkurat det, du bør gå efter. Her er det muligt at få fingrene i lækkert kvalitetsmodetøj, som dit barn vil elske at have på samt at lege i, og det fås desuden i alverdens farver. Det er tydeligt, at forårskollektionen særligt har sat fokus på farver som gul, blå og grøn, som man kun kan blive glad af at se på. Gå på opdagelse blandt de mange muligheder og find lige netop det sæt, som dit barn vil kunne lide.

Gå på opdagelse i de flotte farver og sjove motiver  

Forårskollektionen fra Småfolk, som du i øvrigt kan se her, byder bl.a. på en skøn gul kjole med sjove ananas-motiver med dobbelt skørt, som vil passe perfekt til en varm forårsdag. Man kan også vælge at tilføje et par strømpebukser for en mere kølig dag. Kjolen er fremstillet af 95% bomuld og 5% elastan, og den kan passe til piger i alderen mellem 2 og 8 år. Den fine gule farve gør, at man med det samme bliver i godt humør af at se på den, og det dobbelte skørt gør, at dit barn nemt vil kunne hoppe rundt og lege i den. Det anbefales desuden, at man vasker den på vrangen.

En anden genstand fra forårskollektionen er den fine badedragt til babyer med æble print. Badedragten fås i en flot lyselilla farve, og herudover kan den passe til børn i alderen 1 til 5 år. Med denne badedragt vil dit barn med garanti blive beskyttet mod solen, da den har UV faktor strikket ind i stoffet, og dit barn er dermed til hver en tid under beskyttelse. Det anbefales desuden, at man skyller den i rent, koldt vand fra hanen, at man undgår at tørre den i direkte sollys, og endelig at man undgår tørretumbleren. Og såfremt man vil bevare den glatte overflade, anbefales det desuden, at man undgår al kontakt med forskellige ru overflader. Med denne Småfolk UV-badedragt er din pige sikret, at hun vil komme til at se chic ud, samtidig med at hun er beskyttet mod solens farlige stråler.

Find tøj med dit barns yndlingsdyr 

Et sidste eksempel fra Småfolk forårskollektionen er den seje body med næsehorns hoveder. Denne body fås i en fin grøn farve, og den kan både passe godt til piger og drenge. En body er fuldstændig uundværlig, når man har et lille barn, da babyer er storbruger af dem. Man bør her desuden huske på, at der som regel vil være brug for flere forskellige slags bodyer, som f.eks. en kortærmet body, en langærmet body og endelig en ærmeløs body. Det er desuden en god ide at have bodyer i forskellige materialer, så der er lidt at skifte imellem. Med denne body fra Småfolk kan du hurtigt gøre din baby klar til en lur, eller du kan vælge at bruge den inde under det varme tøj om vinteren. Mulighederne er mange, når det gælder en body, og det er netop derfor, at de er så uundværlige som forælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *