halloween

Årets frygtindgydende fest – Halloween er lige om hjørnet

Hvis man taler om hårrejsende højtider, kan der ikke være nogen tvivl om, at Halloween stryger direkte ind på førstepladsen. Halloween-festen handler selvfølgelig om at have en god aften blandt venner, men resten skal helst være så skrækindjagende som muligt. Skeletter, forskrækkelser og uhygge er at finde på menuen på denne grusomme aften. Få styr på alt fra kostumer til selskabslege, og vær vært for den bedste Halloween-fest.

Bliv dit alter ego med et Halloween-kostume

Halloween-kostumer udgør størstedelen af en Halloween-fest, så du og dine gæster skal selvfølgelig trække i det uhyggeligste kostume, I overhovedet kan finde. Hvis du ikke ved, hvilket Halloween-kostume du skal kaste dig ud i, kan du tage et kig på denne hjemmeside og blive inspireret. Der er kostumer til både dig og dine børn og selvfølgelig alle dine gæster. Det kan være en god idé at melde ud i god tid, hvis du ønsker, at dine gæster skal komme i lige så opfindsomme kostumer som dig selv. Når det kommer til Halloween-kostumer, kan du lade temaet være til fri fortolkning og måske lave en konkurrence om, hvem der mest skræmmende eller mest fantasifuld. Du kan dog også indskrænke temaet til skræmmende karakterer, gyserfilm eller en bestemt tidsperiode.

Makaber mad og blodige drinks

En sjov måde at lave et gennemgående tema på er ved at integrere det i maden. Alle dine gæster vil elske din opfindsomhed, når de ser den skræmmende menu. Du kan servere grøntsagsstave i et udhulet græskar og dip i mindre græskar. Hvis der er børn til festen, kan du let lave en sjov menu til dem også. Vend kyllingelår i cornflakes og bag dem i ovnen, så de knaser som rigtige knogler, eller kog brune pølser i vand med grøn farve, og servér dem som zombiefingre. Små frikadeller kan også serveres som rottehjerner, og popcorn skal blot have lidt rød frugtfarve for at blive blodige. Du kan også bage boller og med glasur og røde chokoladeknapper lave grusomme, blodsprængte øjne. Når det kommer til drikkevarer, kan du med meget lidt arbejde lave nogle dekorative flasker. Alt, du skal gøre, er at fjerne etiketterne fra øl- og sodavandsflasker og sætte dine egne på. Rottegift, heksedrik eller blod – kun du sætter grænser for, hvilke drikke du vil udsætte dine gæster for. Til de voksne gæster kan du også servere en Bloody Mary eller en anden frygtindgydende cocktail.

Gør dit hus hjemsøgt

Dit hjem danner rammer for årets uhyggeligste fest, så gæsterne skal gerne få myrekryb, når de træder ind over dørtærsklen. Et simpelt tip er at undlade at tænde lamperne og i stedet bruge stearinlys. Det er uhyggeligt – men også lidt hyggeligt – at sidde og snakke hen over et bord beklædt med en mørk dug og levende lys. Hvis du vil skrue en tand op for uhyggen kan du dekorere med visne blomster eller lave edderkoppespind af vat eller snore, og hvis det ikke er nok, kan du spille nogle uhyggelige lyde over anlægget. Midt i al uhyggen kan i lave nogle forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Måske er børnene allerede stukket af for at skabe gru i gaden og tigge lidt slik. I mellemtiden kan I voksne sætte jer i sofaen og se en god gyser eller fortælle uhyggelige historier. Hvis børnene er hjemme, kan I tage dem med på en skattejagt udenfor i mørket eller konkurrere i græskarudskæring. Mulighederne er mange, og det vigtigste er blot, at der sniger sig lidt hygge ind mellem de grusomme aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *